• December 08, 2021, 04:36:08 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 2 [3] 4 5
  Subject Started by Replies Views Last post
Blue Screen on Cold Start with dwa-556 pthakur 1 4720 Last post September 10, 2010, 12:42:19 PM
by tikoqeri
stuck on no-go madmatt 0 2307 Last post September 08, 2010, 09:54:59 PM
by madmatt
Pigtails ms277017 1 3155 Last post August 24, 2010, 06:43:05 PM
by !!!!clarkkent
DWA-556 and 300Mbps zippoking 2 4059 Last post August 16, 2010, 06:35:50 AM
by rcoloma
DWA-556 to DIR-628 Local Access Only help please! animedude07 1 3187 Last post August 13, 2010, 04:53:04 PM
by bayhuntr
DWA 556 Constantly dropping connection LocoRoco 4 6112 Last post August 04, 2010, 03:17:20 AM
by xion824
Fix for Fast User Switching didn't work for me spencer1234 1 2892 Last post August 04, 2010, 03:08:43 AM
by xion824
Vista Ultimate 64 - Shutdown works,sleep mode doesn't? eyesack_kn 1 3584 Last post July 27, 2010, 12:44:32 PM
by FathomX
DLink wireless connection manager source of issues. retread 1 6492 Last post July 15, 2010, 05:36:17 PM
by SavageEagle
DWA 556 + DAP 2590 + firmware for dap2590 (1.13) = no dns resolution santoniuk 4 7174 Last post June 28, 2010, 07:19:19 AM
by jameshaworth
Bandwidth Problems with card in Windows 7 thorlord 1 4416 Last post June 09, 2010, 02:57:37 PM
by FathomX
LINUX Installation sacauskis 1 2819 Last post June 01, 2010, 04:58:02 PM
by santoniuk
DWA-556 not connecting to DIR-825 glowble 1 4243 Last post April 13, 2010, 03:14:18 PM
by glowble
serious speed issues with 556 on windows 7 connecting to wireless G network Commandough 0 2812 Last post April 10, 2010, 11:46:07 AM
by Commandough
Ethernet PCI Adapter not working after switching PCI slot gandalf7 0 4360 Last post February 28, 2010, 11:47:54 PM
by gandalf7
Card not working properly DanielG 0 4076 Last post February 06, 2010, 02:56:16 AM
by DanielG
Does DWA-556 Support Wireless Wake on LAN (WoWLAN)? rrueth 0 6482 Last post January 23, 2010, 12:02:16 PM
by rrueth
Can't connect to DIR-635 using my brand new DWA-556 Gaucho 3 5912 Last post January 07, 2010, 09:58:08 AM
by Gaucho
Firmware for DWA-556 Gaucho 1 12148 Last post January 06, 2010, 03:25:36 PM
by retread
Can't connect to my LAN ::FIXED:: retread 1 3406 Last post January 03, 2010, 04:01:01 PM
by retread
Pages: 1 2 [3] 4 5

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll