• December 06, 2021, 07:49:07 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2] 3 4 5
  Subject Started by Replies Views Last post
Can I use DWA-556 in a PCI slot? Denis54 2 4764 Last post November 20, 2011, 12:04:05 AM
by junkun13
Extremely poor performance DWA-556 & DIR-655 fackamato 4 11024 Last post November 20, 2011, 12:01:37 AM
by junkun13
IPV6 support willieh13 0 6010 Last post October 17, 2011, 08:15:24 AM
by willieh13
Extrmely Slow Internet Speeds TexasHays 0 9990 Last post August 07, 2011, 12:59:35 PM
by TexasHays
Linux Mulasse 3 5831 Last post May 14, 2011, 05:38:22 AM
by fackamato
Driver for Windows 7 64-bit chpalatinus 10 22328 Last post May 09, 2011, 09:55:14 AM
by batkinson001
File Transfer Speed Problems jasonbs 0 5495 Last post March 08, 2011, 12:11:47 PM
by jasonbs
dwa-556 vs broadcom card on hp laptop network_bo 0 3226 Last post February 21, 2011, 12:03:44 AM
by network_bo
The best Atheros driver settings?!! :-) ruthless29 0 46099 Last post February 19, 2011, 01:23:34 AM
by ruthless29
DWA-556 & Windows 7 x64 jbjorgan 11 26338 Last post February 09, 2011, 12:11:09 PM
by lvlup
whats a good channel setting for my DIR 655 router please help Flemming 0 3198 Last post February 03, 2011, 06:35:44 PM
by Flemming
Info on the D-Link DWA-556 Xtreme N PCI Express Desktop Adapter Flemming 1 9508 Last post February 02, 2011, 08:43:00 AM
by philwoz98
DWA-556 causing Win Vista Home Premium Shutdown failure Jay 9 12586 Last post January 13, 2011, 02:12:09 PM
by milliardo13118
DWA 556 Shutdown - Reboot problem koroman 4 5516 Last post January 04, 2011, 09:26:16 AM
by Jay
Question about adapter Xandict 0 2265 Last post January 01, 2011, 12:17:24 PM
by Xandict
Weak signal and rate greatfulsound 0 3255 Last post October 30, 2010, 04:08:56 PM
by greatfulsound
Windows7 7000 Build, Low signal « 1 2 » j0lly 24 22467 Last post October 27, 2010, 05:53:19 AM
by steveruthless
Installing in pci-e x4 or x8 slot ok? xion824 1 3862 Last post October 09, 2010, 04:19:24 PM
by YukiS
DWA-556 and DIR-615 on Windows 7 64-bit ArnsteinK 0 3683 Last post September 26, 2010, 03:58:34 PM
by ArnsteinK
DWA-556 causing all sorts of blue-screens. Overlord_Yuri 2 3999 Last post September 10, 2010, 12:43:55 PM
by tikoqeri
Pages: 1 [2] 3 4 5

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll