• July 25, 2017, 07:39:10 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Black band instead of OST Time  (Read 142 times)

300n81

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Black band instead of OST Time
« on: July 06, 2017, 05:36:38 AM »

Hi all,
on my DCS935L (fw 1.10, the latest) the OST Time suddendly disappeared.
Now there is just a black band all over the top of the picture (not just the left part, as it used to be).
The height of the band seems to be correct.

I tried, with no luck, to:
- re-sync NTP
- factory reset
- re-write FW
- change video resolution

The problem is present in live video, image setup page, motion detection page, jpg snapshot, video.
Any clue ?

Thanks,
BR
C.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 42603
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: Black band instead of OST Time
« Reply #1 on: July 06, 2017, 09:43:54 AM »

Link>Welcome!

  • What Hardware version is your DCS? Look at the sticker behind or under the camera.
  • Link>What Firmware version is currently loaded? Found on the DCSs web page under status.
  • What region are you located?

What Mfr and model is the main host router?

What browser are you using when your configuring or viewing the camera? Try IE11 or FF?
What OS platform are you using?
Logged
Cable:100mb/3Mb>Motorola SB6183>DIR-880L>HP 24pt Gb Switch. 3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,865L,836L,826L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L and a Boxee.
Go Here>Router Troubleshooting

300n81

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Black band instead of OST Time
« Reply #2 on: July 07, 2017, 04:20:30 AM »

Hi,
HW version is A1.
FW is 1.10, as I wrote.
I am located in Europe.

The other informations are irrelevant because:
- As I wrote, it stopped to show OST from one day to another (it worked correctly for about six months)
- A "twin" DCS935L (Same HW/FW) in my network is currently working as expected (OST Time correctly shown), so the problem is about one single specific camera.

BR,
C.
Logged

GreenBay42

  • Administrator
  • Level 3 Member
  • *
  • Posts: 189
Re: Black band instead of OST Time
« Reply #3 on: July 07, 2017, 06:20:30 AM »

That is strange. One thing to try is downgrading the firmware and see if it changes. Definitely seems like some weird bug in that one camera. I haven't seen that issue before. If after flashing different firmware, resetting, etc and it doesn't fix it, contact phone support.
Logged

300n81

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
[SOLVED] Black band instead of OST Time
« Reply #4 on: July 07, 2017, 08:00:10 AM »

Hi,
the downgrade to 1.09 did the trick.

Right after downgrade the OST was back in place without any other operation (i.e. factory reset).
The subsequent upgrade to 1.10 left the OST in place, fortunately. Again: no factory reset needed.
So: problem solved!  :)

Thank you for the hint GreenBay42!
Have a nice day you all!
BR,
C.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 42603
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: Black band instead of OST Time (RESOLVED)
« Reply #5 on: July 07, 2017, 08:44:01 AM »

Glad it's working. Enjoy.  ;)
Logged
Cable:100mb/3Mb>Motorola SB6183>DIR-880L>HP 24pt Gb Switch. 3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,865L,836L,826L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L and a Boxee.
Go Here>Router Troubleshooting