• March 01, 2024, 08:32:33 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: FW 1.10 b07 - FTP SSL/TLS still does not work  (Read 4260 times)

Geraner

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 75
FW 1.10 b07 - FTP SSL/TLS still does not work
« on: June 24, 2011, 11:00:57 PM »

I still have the same problem as with Firmware 1.08.
When using SSL/TLS, only the login will be encrypted. Once logged in on the FTP-server, I always get 534 Fallback to [C] and all the traffic between the FTP server and my FTP client will be in clear text readable (unencrypted).

Quote
Status:   Connecting to 192.168.1.102:21212...
Status:   Connection established, waiting for welcome message...
Response:   220---------- Welcome to Pure-FTPd [TLS] ----------
Response:   220-You are user number 1 of 10 allowed.
Response:   220-Local time is now 06:52. Server port: 21212.
Response:   220-This server supports FXP transfers
Response:   220 You will be disconnected after 10 minutes of inactivity.
Command:   AUTH TLS
Response:   234 AUTH TLS OK.
Status:   Initializing TLS...
Status:   Verifying certificate...
Command:   USER steffen
Status:   TLS/SSL connection established.
Response:   331 User steffen OK. Password required
Command:   PASS ***********
Response:   230 OK. Current restricted directory is /
Command:   PBSZ 0
Response:   200 PBSZ=0
Command:   PROT P
Response:   534 Fallback to [C]

Status:   Connected
Status:   Retrieving directory listing...
Command:   PWD
Response:   257 "/" is your current location
Command:   TYPE I
Response:   200 TYPE is now 8-bit binary
Command:   PASV
Response:   227 Entering Passive Mode (192,168,1,102,117,50)
Command:   MLSD
Response:   150 Accepted data connection
Response:   226-ASCII
Response:   226-Options: -l
Response:   226 1 matches total
Status:   Directory listing successful
Status:   Retrieving directory listing...
Command:   CWD /Volume_1
Response:   250 OK. Current directory is /Volume_1
Command:   PASV
Response:   227 Entering Passive Mode (192,168,1,102,117,56)
Command:   MLSD
Response:   150 Accepted data connection
Response:   226-ASCII
Response:   226-Options: -l
Response:   226 6 matches total
Status:   Directory listing successful
Status:   Retrieving directory listing...
.
.
.



When can this problem be solved?
Thanks.

/Geraner
Logged
DIR-825 - HW: B1 - Firmware: 2.05WW Build05 Beta01
DNS-323 - HW: B1- Firmware: 1.08 Beta build 05