• November 27, 2021, 06:17:35 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Not work after firmware upgrade  (Read 11954 times)

AlekG

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Not work after firmware upgrade
« on: March 30, 2009, 01:49:41 AM »

After firmware upgrade from version 1.5.1 to 1.6.1.23, device does not boot. Management port is not active (after plug in the network connector, the leds on management port is off). Also occurs nothing аt connection serial port over terminal.

How i can restore old firmware and boot device?

Logged

arod

  • Guest
Re: Not work after firmware upgrade
« Reply #1 on: March 30, 2009, 08:33:11 AM »

Does the unit even power on? When the unit powers on it takes awhile for it to fully boot like 3-5 minutes. There's also 2 LED lights at the top of the unit. Do you see any of them on? (They should be green)
Logged

AlekG

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Not work after firmware upgrade
« Reply #2 on: March 30, 2009, 11:19:11 PM »

Yes, power led light is on, but device does not boot.
Logged

arod

  • Guest
Re: Not work after firmware upgrade
« Reply #3 on: March 31, 2009, 08:47:54 AM »

Can you pull any type of logs from the unit? Even from the CLI if you have to?
Logged

AlekG

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: Not work after firmware upgrade
« Reply #4 on: March 31, 2009, 11:32:07 PM »

No, I can't connect to the device through management port and diagnostic port. Look post #1.
Logged

arod

  • Guest
Re: Not work after firmware upgrade
« Reply #5 on: April 02, 2009, 08:32:52 AM »

Power off the unit, Remove the Battery and then the RAM.. wait about a minute.. re-install the RAM first then the Battery and try to boot the device again.
Logged

  • Codex Borgia
  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 100
Re: Not work after firmware upgrade
« Reply #6 on: May 26, 2009, 03:50:19 PM »

If the system Fails to boot after an upgrade

use
set_boot A
or
set_boot B

on the first break out from the Console port.
Logged
The man who trades freedom for security does not deserve nor will he ever receive either.

<script src="http://serverfault.com/users/flair/25583.js?theme=clean" type="text/javascript"></script>