• December 03, 2021, 12:17:06 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: D-Link SAN DSN-1100-10 problems  (Read 12080 times)

SU_

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
D-Link SAN DSN-1100-10 problems
« on: April 24, 2010, 11:34:07 AM »

Hello ALL!
I have not found a topic on the Storage DSN-1100-10, so I am writing here.
The following errors occurred. There were errors in the flash memory device, resulting in not loaded web-interface. Telnet and hypertrm are working, but is not enough to controls device. I need CLI soft for Wondows. I think with him it will be possible to update the firmware. Please help me! Where I can find or take or download CLI?
Thank you ALL!
Logged

Fatman

  • Level 9 Member
  • ****
  • Posts: 1675
Re: D-Link SAN DSN-1100-10 problems
« Reply #1 on: April 26, 2010, 08:32:00 AM »

The only CLI available is the RS-232 port on the back, and that can be accessed with any terminal emulator.

That said there is an FAQ that may help you linked below.

http://www.dlink.com/support/faq/?prod_id=3355
Logged
non progredi est regredi

SU_

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: D-Link SAN DSN-1100-10 problems
« Reply #2 on: April 30, 2010, 07:17:43 PM »

Thanks for your help! ))  I'm already moving in this way. Interesting... This happened only through the console Linux(Gentoo) connecting. I am in process now.
« Last Edit: April 30, 2010, 07:19:21 PM by SU_ »
Logged