• February 25, 2018, 05:42:04 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Another w215A1 user and issue  (Read 518 times)

Digitalmaddog

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
Another w215A1 user and issue
« on: December 02, 2017, 02:49:11 PM »

Had this working for a while and then took it out of service for about 6/8 months and now it's time to get it back into service and having the dreaded pin # not correct while using iOS
Pulled out the old droid and made sure it was all up to date and loaded the app and get the same issue. I even delegated the app and found the older apk for it and had issues just trying to log in and use the app

Come on d-link please Fix this issue yes I know I should have updated the fw but dang it just works fine with no issues did what it was suppose to do I have been happy as I have 7 other wifi plugs ( mix of the 215 and the 110 ) and really want to as this one back into the mix

Please help
Please fix
Please do something !!
Logged

JJdaCool

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 20
  • I be the JJdaCool
Re: Another w215A1 user and issue
« Reply #1 on: February 18, 2018, 04:00:41 AM »

I just bought one of these type of smart plugs, like 4 days ago, and it was a pain in the brain ( a major pita ) to get it to start working,
The PIN code not correct was annoying.
I did a manual update for hardware version A using my android, it might work on your Iphone/IOS, I don't know though,
  or if all else fails sell the dsp plug for parts as not working.

How I got mine working
http://forums.dlink.com/index.php?topic=73116.0

« Last Edit: February 18, 2018, 04:02:49 AM by JJdaCool »
Logged
Yo!