• November 29, 2021, 04:10:31 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: MyDlink app 2.3.1 build 408 bug? almost black video  (Read 1775 times)

wired1979

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 27
MyDlink app 2.3.1 build 408 bug? almost black video
« on: April 22, 2021, 07:33:41 AM »

Android app will only display multiple cameras in almost all black. See pictures attached. this just started happening when I checked today, was working fine for 6 months. is this a bug?
I can see the camera video just fine from the MyDlink website.  The black screen appears when first connecting to a camera via the app for 3-15 seconds.
Uninstalled the app and reinstalled.  no luck.
I tried chat support with no luck, basically almost useless.
any help would be appreciated.
thanks


« Last Edit: April 22, 2021, 07:38:48 AM by wired1979 »
Logged

GreenBay42

  • Administrator
  • Level 11 Member
  • *
  • Posts: 2692
Re: MyDlink app 2.3.1 build 408 bug? almost black video
« Reply #1 on: April 28, 2021, 09:10:42 AM »

Any progress?

What model cameras are affected? Does the video take a while to load?

1. Reboot the affected cameras.

2. On your android (not the app), go to Settings > Connections > Data Usage. Tap on Data Saver and turn off.

If problem continues, uninstall app, reboot your phone, reinstall app.
Logged