• September 20, 2018, 10:12:47 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: [1] 2

Author Topic: In past, click on connected clients card showed device activity... quit working  (Read 2417 times)

chetvolpe

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 10

In the past, in the Home screen, Connected Clients (#). shows a list of active clients. When click on one of the connected client cards (not the edit icon) would show activity for the device. This no longer works. No updates have been made.

Model Name: DIR-890L   Hardware Version: A1   Firmware Version: 1.10
iMac14,2
Chrome or Safari (latest versions)
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 45771
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology

You mean this?


Mines in AP mode currently. I don't know if it works in AP mode...Not seeing any data thus far.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

chetvolpe

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 10

Exactly, that doesn't happen anymore...
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 45771
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology

Have you tried the latest version of FW?  ???
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

chetvolpe

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 10

Have downloaded DIR-890L_REVA_FIRMWARE_PATCH_v1.11B02.BETA01 and waiting to install until others in the house will not be impacted. Also, need to find the V1.10 to download to have as a backup.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 45771
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology

Should be in the same area that you can download.

I've ask for some review on this as well. Let us know when you can with the newer FW.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

Gattsu

  • Technical Engineer
  • Level 3 Member
  • *
  • Posts: 139

I think this one requires the QoS Engine enabled. Please check.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 45771
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology

How about AP mode?

I think this one requires the QoS Engine enabled. Please check.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

GreenBay42

  • Administrator
  • Level 8 Member
  • *
  • Posts: 1325

QoS has to be enabled to even show up (with firmware 1.11B02). I enabled it and ran a youtube video on my computer and it displayed traffic.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 45771
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology

Im wondering if in AP mode, this feature should be hidden?

QoS has to be enabled to even show up (with firmware 1.11B02). I enabled it and ran a youtube video on my computer and it displayed traffic.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

chetvolpe

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 10

Yep! That fixed it. Much appreciated - turned QOS back on and now have the activity display.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 45771
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology

Let me test with WAN to LAN in AP mode and see if I get anything. Current is LAN to LAN.

Im wondering if in AP mode, this feature should be hidden?

QoS has to be enabled to even show up (with firmware 1.11B02). I enabled it and ran a youtube video on my computer and it displayed traffic.
Logged
"Nothing Funny about It...." We are not here to Impress anyone! You have a be a COMPETENT user first to under stand COMPETENT help!

Gattsu

  • Technical Engineer
  • Level 3 Member
  • *
  • Posts: 139

This is only able to measure WLAN/LAN to WAN traffic.

It will not see WLAN to WLAN or LAN to LAN or WLAN to LAN.
Logged

GreenBay42

  • Administrator
  • Level 8 Member
  • *
  • Posts: 1325

chetvolpe - Glad it is working now.  Is that with the 1.10 firmware? You may want to try the 1.11B02 beta. Wireless stability and connectivity is much better and fixed some security exploits. But if it aint broke dont fix it :)
Logged

chetvolpe

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 10

Still running V1.10 but about ready to install 1.11 as I am having some wireless issues with some devices dropping.

Thanks,

Chet
Logged
Pages: [1] 2