• December 06, 2021, 06:47:51 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: DWS-3024L & DWL-8600 - Not getting 300mbps  (Read 6183 times)

dekusolutions

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
DWS-3024L & DWL-8600 - Not getting 300mbps
« on: March 17, 2014, 05:45:49 AM »

Hi All,

I have a number of installs with a 3024L wireless controller running DWL-8600AP's.

Im having trouble getting 300mbps out of the system. Im basically just getting 54mbps and cant find any setting to increase this. All firmware is up to date.

What am I missing?
Logged

dekusolutions

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 3
Re: DWS-3024L & DWL-8600 - Not getting 300mbps
« Reply #1 on: March 17, 2014, 02:32:31 PM »

Figured it out at last!

The newer standards (N & AC) require WPA AES encryption and we had them all at TKIP
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49865
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: DWS-3024L & DWL-8600 - Not getting 300mbps
« Reply #2 on: March 17, 2014, 03:22:54 PM »

Glad you figured it out and got it working. Enjoy.  ;)
Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CM1200>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-LX1870,857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.