• November 27, 2021, 06:41:06 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: Error 403 accessing Webgui after updating several APs to 1.20RC075  (Read 6945 times)

Cerberus

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2

Hi,

today i updated several APs from 1.16 to 1.20RC075. Now the Webgui is no longer accessible, i get error 403 on all my devices.

How to solve this issue?

Thanks in advance
Logged

Cerberus

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Error 403 accessing Webgui after updating several APs to 1.20RC075
« Reply #1 on: July 25, 2017, 03:18:35 AM »

Okay i found a workaround. i have IPv4 and IPv6 enabled and DNS entrys for all APs. Default my client try to access the AP over IPv6 first, this worked fine on 1.16 but seems to be broken on 1.20. Accessing WebGUI over IPv6 now gives me error 403 access denied.

Workaround is to access the Web Interface with IPv4 Address. SSH still works with both protocols.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 49863
  • D-Link Global Forum Moderator
    • Router Troubleshooting
Re: Error 403 accessing Webgui after updating several APs to 1.20RC075
« Reply #2 on: July 25, 2017, 10:16:56 AM »

It's possible that when the update is performed that IPv6 gets disabled and you have to re-enabled it after updating the FW.

Thank you for sharing this information. Hope it helps future users.
Logged
Cable: 1Gb/50Mb>NetGear CM1200>DIR-882>HP 24pt Gb Switch. COVR-1202/2202/3902,DIR-2660/80,3xDGL-4500s,DIR-LX1870,857,835,827,815,890L,880L,868L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L,960L and 8000LH.