• November 21, 2017, 03:02:45 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 [2]

Author Topic: Problems on Firmware v. 1.11  (Read 6529 times)

Kakashi::.

  • Level 3 Member
  • ***
  • Posts: 273
Re: Problems on Firmware v. 1.11
« Reply #15 on: June 01, 2015, 10:37:00 AM »

Still no firmware upgrade here?  My 6010L experiences recently frequent disconnection, compared to other older D-Link cameras maybe due  to wear and tear of upgrading/downgrading version.  The tint is still there.


New Firmware posted on http://support.dlink.com [follow this link]

The following are the listed fixes included in F/W v1.12.02:

1. Fixed the 2-way audio failed issue on iOS8
2. Fixed the issue of faulty auto-firmware upgrade mechanism
3. Fine-tune the wireless performance
4. Fixed the issue found no video streaming when the device was boot in low
light environment.

#3 or even #4 look like something that may help with the issue you are seeing.  Give it a try and if you care... feedback the community.  Thanks

Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 43669
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: Problems on Firmware v. 1.11
« Reply #16 on: June 01, 2015, 10:57:30 AM »

THank you.

I hope this will help fix some issues seen.

Please give feedback to v1.12 here please:
http://forums.dlink.com/index.php?topic=62407.0

Still no firmware upgrade here?  My 6010L experiences recently frequent disconnection, compared to other older D-Link cameras maybe due  to wear and tear of upgrading/downgrading version.  The tint is still there.


New Firmware posted on http://support.dlink.com [follow this link]

The following are the listed fixes included in F/W v1.12.02:

1. Fixed the 2-way audio failed issue on iOS8
2. Fixed the issue of faulty auto-firmware upgrade mechanism
3. Fine-tune the wireless performance
4. Fixed the issue found no video streaming when the device was boot in low
light environment.

#3 or even #4 look like something that may help with the issue you are seeing.  Give it a try and if you care... feedback the community.  Thanks
Logged
Cable:100mb/3Mb>Motorola SB6183>COVR3902>HP 24pt Gb Switch. 3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,865L,836L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L,936L and 960L.
Go Here>Router Troubleshooting
Pages: 1 [2]