• May 24, 2017, 12:29:57 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Pages: 1 2 [3]

Author Topic: DSP-W110 MyDlink Home Problem  (Read 4346 times)

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 42064
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: DSP-W110 MyDlink Home Problem
« Reply #30 on: December 08, 2016, 06:37:18 AM »

Has a factory reset been performed then set up from scratch?
What region are you located?
What Mfr and model is your main host router?
What wireless modes are you using?


Hello,
I have the same problem, after update i can't see the device.
You rezolved the problem ?
I buyed the dsp yesterday, i like to keep it if i found a solution, if i not i return the product and i buy another brand :)
Logged
Cable:100mb/3Mb>Motorola SB6183>DIR-880L>HP 24pt Gb Switch. 3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,865L,836L,826L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L and a Boxee.
Go Here>Router Troubleshooting

remoteCamsFarAway

  • Level 2 Member
  • **
  • Posts: 84
Re: DSP-W110 MyDlink Home Problem
« Reply #31 on: March 16, 2017, 02:55:13 PM »

Has this issue been resolved?  I just installed two DSP-W110 switches a few days ago.  Both immediately requested firmware upgrade to latest version and I proceeded.  I've temporarily unplugged one of them but not due to any problems.  Today I successfully used one from a remote location over the internet to power cycle a DCS-2330L camera that often disconnects.  My modem at that locations is a DSL connection with 1Mb/s up and 6Mb/s down.  Not a speedy link but the power cycle was successful and the camera came back online.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 42064
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: DSP-W110 MyDlink Home Problem
« Reply #32 on: March 16, 2017, 03:14:40 PM »

I haven't seen any posts from others. Hope yours are working well.
Logged
Cable:100mb/3Mb>Motorola SB6183>DIR-880L>HP 24pt Gb Switch. 3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,865L,836L,826L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L and a Boxee.
Go Here>Router Troubleshooting

maryinredding

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: DSP-W110 MyDlink Home Problem
« Reply #33 on: March 24, 2017, 10:25:29 PM »

My unit will not synch with my network after a firmware update that I just received. It worked up until two days ago when I noticed on my router settings that it wasn't connected. I went into the app and sure enough a message that an update was available. I hit on it and now the plug won't synch with my network. I have tried all the regular stuff, complete reset, uninstalling and reinstalling the app, manual setup, WEP setup and nothing works. I have requested to return the plug but they want me to call and talk to someone first. I have spent literally hours trying to get this plug to connect and nothing. Funny thing too I cannot get it to power on very easily. That is the first thing you are suppose to do after plugging it in and the side button flashes orange or green but when you push the power button and nothing. It eventually turns on but not right away. Something is really screwy with this plug. If I can't get it replaced with a new one, I guess I will go back to the tried and true plug in with the push down sections on it. It NEVER let me down. This is a HUGE disappointment after only having it for 4 months!!!
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 42064
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: DSP-W110 MyDlink Home Problem
« Reply #34 on: March 25, 2017, 12:53:54 PM »

Has a factory reset been performed then set up from scratch?
What is the Mfr and model of the main host router?
What wireless modes are you using on the main host router?

My unit will not synch with my network after a firmware update that I just received. It worked up until two days ago when I noticed on my router settings that it wasn't connected. I went into the app and sure enough a message that an update was available. I hit on it and now the plug won't synch with my network. I have tried all the regular stuff, complete reset, uninstalling and reinstalling the app, manual setup, WEP setup and nothing works. I have requested to return the plug but they want me to call and talk to someone first. I have spent literally hours trying to get this plug to connect and nothing. Funny thing too I cannot get it to power on very easily. That is the first thing you are suppose to do after plugging it in and the side button flashes orange or green but when you push the power button and nothing. It eventually turns on but not right away. Something is really screwy with this plug. If I can't get it replaced with a new one, I guess I will go back to the tried and true plug in with the push down sections on it. It NEVER let me down. This is a HUGE disappointment after only having it for 4 months!!!
Logged
Cable:100mb/3Mb>Motorola SB6183>DIR-880L>HP 24pt Gb Switch. 3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,865L,836L,826L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L and a Boxee.
Go Here>Router Troubleshooting

maryinredding

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 2
Re: DSP-W110 MyDlink Home Problem
« Reply #35 on: March 26, 2017, 09:56:36 PM »

I still couldn't get it to connect so I called D-Link. I spoke with two techs and we spent a really long time on the phone. They agreed that something must be wrong with the plug so I was packing it up to send back. I decided to try one more time. I did a hard reset on it once again, followed the instructions again, pushed the side button, the power button and the plug was suddenly connected to my router and showed up in my plugs on the app. I could never get this far in the install procedure.  I have no idea why it finally decided to work again but I scheduled its off and on times and it is working. A pure mystery.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 42064
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: DSP-W110 MyDlink Home Problem
« Reply #36 on: March 27, 2017, 06:29:56 AM »

Please give us more feed back and please answer the questions presented so we can get a better idea of your situation next time.

Seems like the factory reset and set up from scratch has resolved this.

Enjoy.

I still couldn't get it to connect so I called D-Link. I spoke with two techs and we spent a really long time on the phone. They agreed that something must be wrong with the plug so I was packing it up to send back. I decided to try one more time. I did a hard reset on it once again, followed the instructions again, pushed the side button, the power button and the plug was suddenly connected to my router and showed up in my plugs on the app. I could never get this far in the install procedure.  I have no idea why it finally decided to work again but I scheduled its off and on times and it is working. A pure mystery.
Logged
Cable:100mb/3Mb>Motorola SB6183>DIR-880L>HP 24pt Gb Switch. 3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,865L,836L,826L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L and a Boxee.
Go Here>Router Troubleshooting
Pages: 1 2 [3]