• May 25, 2017, 08:42:50 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This Forum Beta is ONLY for registered owners of D-Link products in the USA for which we have created boards at this time.

Author Topic: DWA 160 B2 "not connected" in XP  (Read 3070 times)

Ferago

  • Level 1 Member
  • *
  • Posts: 1
DWA 160 B2 "not connected" in XP
« on: May 29, 2016, 08:43:46 PM »

My computer detects the DWA when I plug it in but it won't connect to the internet.

I've installed the latest driver and run the connection wizard many times, however if I open Network Connections in Windows it shows the adapter as 'not connected' no matter what I try.

In device manger the adapter is enabled and I've tried disabling my firewall. I had been using this adapter for two years until it began disconnecting occasionally in the last week or two, now I'm wondering if it's defective.
Logged

FurryNutz

  • Poweruser
  •   ▲
    ▲ ▲
  • *****
  • Posts: 42074
  • D-Link Global Forum Moderator
    • New DIR-890L Router with SmartConnect™ Technology
Re: DWA 160 B2 "not connected" in XP
« Reply #1 on: May 30, 2016, 09:47:43 AM »

Link>Welcome!

  • What Hardware version is your DWA?
  • What region are you located?

What Mfr and model is the main host router?
What wireless modes are you using?
Try connecting using Windows Wireless wizard?
Try installing the adapter on a different PC to see if it works there...try connecting the adapter to a different router or wireless signal.
Logged
Cable:100mb/3Mb>Motorola SB6183>DIR-880L>HP 24pt Gb Switch. 3xDGL-4500s,DIR-857,835,827,815,890L,880L,868L,865L,836L,826L,810L,685,657,3x655s,645,628,601,DNR-202L,DNS-345,DCS-933L and a Boxee.
Go Here>Router Troubleshooting